Basisrecept

Knoflookpuree

Deze puree kun je gebruiken om een soep af te maken. Neem daarvoor een geroosterde kha boterham, smeer deze in met met de puree en maak het af met wat geraspte kaas.

Read More

Knolselderij puree

Tekst

Read More

Tahinpasta

Deze pasta is te gebruiken op brood, wafels, etc. Maar is ook een ingrediënt voor dressings of sausjes. En niet te vergeten als basis in de Tahinsaus voor bij de shoarma.

Read More
Tortilla's

Tortilla’s

Er zijn ook wortel en bietentortilla's te koop echter deze passen prima bij mijn levenswijze.

Read More

Tomaten Ketchup

Lekkere tomaten ketchup echter door de zoetstof heeft het wel effect op je bloedsuikerspiegel. Maar soms een beetje zondigen moet kunnen.

Read More
Wortelpeterselie

Puree van wortelpeterselie

En dit is dan een lekkere vervanger voor aardappel of bloemkoolpuree.

Read More
Pizzaiolasaus

Pizzaiolasaus

Een heerlijke saus voor op de pizzabodem. Maar verzin voor al zelf nog andere toepassingen. Hou je van pittig doe er dan wat chilivlokken bij.

Read More
Pizzabodem

Pizzabodem

Dit is een recept voor een pizzabodem en kan je dus alvast maken in het weekend en snel afbakken als je het in de week een keer druk hebt. Denk er dan ook aan om de pizzaiolasaus alvast te maken.

Read More
Pesto

Pesto

Een heerlijke basis die je bij veel gerechten kunt gebruiken. Kan minstens een week in de koelkast bewaard worden. Bij langer bewaren zorgen dat er iets olie bovenop staat.

Read More

Kruidenboter

Heel lekker op een cracker, kaasbroodje of op een biefstuk. Of wat denk je ervan om een tortilla re mee in te smeren. Ben benieuwd waarvoor jullie deze kruidenboter gaan inzetten.

Read More
Banaan lijnzaadcrackers

Banaan lijnzaadcrackers

Lekker makkelijk recept. Het meeste werk is om de banaan te prakken.  Lekker met pindakaas.

Read More

Bloemkoolpuree

Heel goed te gebruiken als vervanger voor aardappelpuree. Je kan hem ook nog smeuïger maken door 2 el crème fraîche toe te voegen. En/of koken in een bouillon. En je kan hem nog meer op smaak brengen met geraspte Parmezaanse kaas.

Read More

Meld  je aan om de recepten in te zien