Lunchgerechten

Rode koolsalade

Een heerlijke salade welke je kan gebruiken voor de lunch maar ook samen met een puree en een lekker stukje vlees als diner. De gewichten bij de groenten zijn een indicatie. Meer of minder kan ook.

Read More

Ei met spitskool

Een gerecht dat je zowel in de zomer als in de herfst kan eten als lunch maar ook als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd. Spitskool is licht verteerbaar en neutraal van smaak. Als je dit gerecht als lunchgerecht bereidt kan je er ook nog bacon, ham en/of kaas extra aan toevoegen.

Read More
Avocadomousse in slabakje

Avocadomousse in slabakjes

Dit lekkere voorgerecht heb ik ontvangen van Monique van Perlo nadat ik het eerst bij haar heb mogen eten. Omdat het zo lekker fris smaakt heb ik haar om het recept gevraagd.

Read More

Champignonquiche

Tekst

Read More
Makreelsalade

Makreelsalade

Deze makreelsalade is te combineren met sla zodat je dan een heerlijke lunch hebt. Maar ook op koolhydraatarm brood is het makkelijk mee te nemen. En denk eens aan een combinatie met vers fruit om tot een heerlijke amuse te komen.

Read More
Pizzabodem

Pizzabodem

Dit is een recept voor een pizzabodem en kan je dus alvast maken in het weekend en snel afbakken als je het in de week een keer druk hebt. Denk er dan ook aan om de pizzaiolasaus alvast te maken.

Read More
Banaan lijnzaadcrackers

Banaan lijnzaadcrackers

Lekker makkelijk recept. Het meeste werk is om de banaan te prakken.  Lekker met pindakaas.

Read More
Kaasbroodjes

Kaasbroodjes

Heerlijke broodjes. Makkelijk om mee te nemen als lunch.

Read More

Meld  je aan om de recepten in te zien