Snacks

Gehaktstaaf

En dan ben je zo goed bezig maar je hebt zo'n zin in wat hartigs. Wie zegt dat je geen lekkere snacks mag? Deze gehaktstaaf bevat bijna geen koolhydraten. Dus eet smakelijk.

Read More
Kokostaart

Kokostaart

Doordat mijn vrouw de eierdoos had laten vallen waren er 5 eieren gebroken. Om ze niet weg te gooien heeft ze bedacht wat ze ermee kon doen. Deze taart smaakt net zoals kokosmakroon. Maak het af met opgeklopte slagroom (eventueel meteen klein beetje Stevia of Agave siroop).

Read More
Balletjes in mediterrane saus

Balletjes in mediterrane saus

Ook dit recept heb ik gekregen van Monique van Perlo. We hebben dit bij haar gegeten met als voorgerecht advocadomousse in slabakjes.

Read More

Gevulde eieren

Deze gevulde eieren zijn heel snel gemaakt. En met een beetje fantasie heb je de mogelijkheid om te variëren met kruiden voor andere smaken. Of vervang de avocado door mayonaise (KHA) met een beetje tomatenketchup. Wat ook kan is om net zoals op de foto alles te verwerken en er een bakje mee te vullen. […]

Read More

Champignonquiche

Tekst

Read More

Indische gehaktballetjes

Ga je deze Indische gehaktballetjes als snack gebruiken maak er dan een pindasaus bij. Als je meer tijd hebt kan je ballen/balletjes ook laten opstijven in de koelkast je hoeft dan geen gebruik te maken van kokosmeel. Neem daar tenminste een uur voor.

Read More
Pizzabodem

Pizzabodem

Dit is een recept voor een pizzabodem en kan je dus alvast maken in het weekend en snel afbakken als je het in de week een keer druk hebt. Denk er dan ook aan om de pizzaiolasaus alvast te maken.

Read More
BBQ-snack

Cobb snack

Je hoort op het weerbericht dat het morgen mooi weer wordt. BBQ denk je en dan is dit alvast de eerste die je als opmaat naar morgen kan gaan bereiden. Voorpret.

Read More

Meld  je aan om de recepten in te zien